Novice

Darilni boni

Privoščite svojim najdražjim DARILNE BONE za vse priložnosti. Boni so brez roka uporabe in za vse naše storitve, lahko v vrednosti ali za dotični produkt. 

RAZSTRUPLJANJE TELESA: SAVNA + ROČNA LIMFNA DRENAŽA

AKCIJA V FEBRUARJU:

Privoščite si popolno podporo pri razstrupljanju telesa s pomočjo Indrardeče savne in ročne limfne drenaže. Po terapiji se boste počutili kot prerojeni in vsekakor lažji. Terapija je popolnoma neboleča in prijetna ter sproščujoča. Deluje antistresno in protibolečinsko. 

Več info na 041727532. 

https://www.malisa.si/nega-telesa/infrarde-a-savna-13313/

https://www.malisa.si/terapije/ro-na-limfna-drena-a/

Akcijska cena paketa 60min savne in 45min ročne limfne drenaže 60€. 

 

 

Čiščenje ušes

Znebite se ščemenja v ušesih, piskanja, zamašenosti, vnetja sinusov in pogostih prehladov! Popolnoma neboleča tehnika, stara več tisoč let, ki odlično odstrani maslo in odpravi težave. 

Za vaše dobro počutje

Masaže

Masaža ni le dobra za kratkotrajno sprostitev telesa, ampak prinaša mnogo pozitivnih učinkov na naše telo. Pomaga pri zmanjšanju stresa in odstrani kronične bolečine vratu, križa, ramen in hrbta. 

Terapije

Terapevtska masaža hrbta, vratu ali križa je namenjena ljudem, ki občutijo bolečine v teh predelih. S pomočjo masažne tehnike dosežemo sprostitev in povečamo prekrvavitev mišic ter najbolj pomembno: spremembo stanja bolečine.  

Nega telesa

Diamantni piling je postopek luščenja povrhnjih plasti kože s pomočjo drobnih kristalov pod pritiskom. Po takšnem postopku se koža intenzivno obnavlja in postane gladka in napeta (brez gubic in mazoljev). Postopek je zelo učinkovit in primeren za vse tipe kože in vse starostne skupine; lahko se izvaja na obrazu, vratu, prsnem košu, hrbtu ter drugih delih telesa…

Spinning

Kombinirajte napor + psihično sprostitev. Spinning je ciljno usmerjena vadba, ki jo lahko obiskuje tako rekreativec kot vrhunski športnik. Gre v bistvu za vadbo v skupini, pa vendar individualno obremenitev.

Poslanstvo

V letu 2021 je salon praznoval 10. obletnico delovanja. V tem času sva z masažami, terapijami, savno in nego telesa pomagala veliko ljudem. Za nekatere je bolečina v mišicah izgnila za vedno, z mnogimi smo postali dobri prijatelji in tako nameravava delovati tudi v prihodnje. Velikorat slišiva kako niso verjeli, da lahko z terapijo bolečina izgine in se prav pri nama tega z veseljem naučili.

Osnovni namen, ki ga želiva doseči je, da s storitvami pomagava, osrečiva in  negujeva človekovo telo in duha.

 

Darja in Luka Pirec

KONTAKT

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.





Jelenčeva ulica 1, vhod C7 (na koncu IBI centra),
4000 Kranj